Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-SEAT ALTEA XL (2007-2015) OFUKY OKEN
SEAT ALTEA XL OFUKY OKEN (2007-2015)
952
826

SEAT ALTEA XL OFUKY OKEN (2007-2015)

-SEAT ALTEA XL (2007-2015) OFUKY OKEN
SEAT ALTEA XL (2007-2015) OFUKY OKEN
SEAT ALTEA XL (2007-2015) OFUKY OKEN

Z hlediska komfortu jsou ofuky oken velmi užitečným doplňkem pro auta!

V létě chrání před větrem a průvanem a v zimě před vlhkostí, deštěm a sněhem, takže srážky ohrožují čalounění interiéru a výbornětlumí i hluk motoru.

Vzduchový ofuk je výrobek vyrobený pro konkrétní typ auta, 100% dle rozměrů oken automobilového skla

  • značka ofuků je HEKO
  • můžete si vybrat mezi sadami 2 ks nebo 4 ks, lze si vybrat dle vaší potřeby
  • barva je kouřově šedá, průsvitné plexi, cca. Má šířku 3-4 cm
  • značka reprezentuje svět moderního designu

Vzduchový ofuk lze nainstalovat i doma, není třeba žádat o externí pomoc.

Bez problémů lze namontovat i na elektrická okna, málokdy se stane, že selže.

Pokud se po instalaci vyskytnou nějaké problémy, může dokonce pomoci video na YouTube, kde můžete získat přesnější pokyny.

Společnost HEKO je polská společnost, která vyrábí ofuky oken nejen pro osobní automobily, ale také pro autobusy a nákladní auta.

13
Úspory 126 Kč
826
952
Podrobnosti
Ofuky oken SEAT Altea XL je doplněk určený pro modely vyrobené v letech 2007 až 2015, který nejen esteticky vylepšuje vzhled vozu, ale poskytuje i významné funkční výhody. Účelem Ofuky okenu je snížit boční proudění vzduchu při pohybu vozidla a tím zlepšit stabilitu vozu a snížit hluk větru v interiéru tak, aby dokonale ladil s tvarem vozu. Doplňkový prvek vyrobený z kvalitních materiálů je lehký a odolný, takže si dlouhodobě zachovává estetickou i funkční hodnotu. Design a barva Ofuky okenu Altea XL ladí s designem vozu, takže se stává nejen užitečným, ale i krásným prvkem vozidla.

Jedna z nejdůležitějších předností Ofuky okenu spočívá v tom, že snižuje hluk větru a boční proudění vzduchu, čímž zvyšuje komfort cestování jak pro cestující, tak pro řidiče. Zlepšuje také aerodynamiku vozu, což má pozitivní vliv na spotřebu a spotřebu paliva.

Ofuky oken SEAT Altea XL lze snadno namontovat na vozidlo, aniž by došlo k trvalému poškození karoserie vozu. A v případě potřeby jej lze snadno sejmout, takže se majitel může flexibilně rozhodnout, ve kterých obdobích bude doplněk používat.

Celkově je Ofuky oken SEAT Altea XL praktickým a estetickým doplňkem, který nejen zvýrazňuje vzhled vozu, ale i funkčně užitečný. Pokud chce majitel zvýšit komfort a stabilitu vozu a také snížit hluk větru během cesty, pak pro něj může být tento produkt ideální volbou.
Údaje
EAN číslo:
1000167
doplňky