Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

BMW 2 COUPE (F22) GUMOVÉ KOBERCE (2014-2022)
BMW 2 COUPE (F22) GUMOVÉ KOBERCE (2014-2022)
952
839

BMW 2 COUPE (F22) GUMOVÉ KOBERCE (2014-2022)

BMW 2 COUPE (F22) GUMOVÉ KOBERCE (2014-2022)
BMW 2 COUPE (F22) (2014-) GUMOVÉ KOBERCE (PREMIUM DESING)
BMW 2 COUPE (F22) (2014-) GUMOVÉ KOBERCE (PREMIUM DESING)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

12
Úspory 113 Kč
839
952
Podrobnosti
Gumové Koberce BMW 2 COUPE (F22) je vysoce kvalitní autodoplňek, který je ideální volbou pro zachování pohodlí cestujících přepravovaných ve voze a čistoty interiéru vozidla. Tato Gumové Koberce je navržena a vyrobena pro modely BMW 2 COUPE (F22) vyrobené v letech 2014 až 2022.

Číslo výrobku gumové rohože je 22977, což jasně identifikuje produkt a umožňuje snadné pořízení. Výška gumové rohože je přizpůsobena podlaze vozu, takže perfektně sedí uvnitř vozidla, aniž by klouzala nebo házela cestujícími.

Materiál je vysoce kvalitní a odolný, což znamená, že zachová si dlouhodobě svůj původní vzhled a funkce. Gumové Koberce se snadno čistí a myje, takže z ní lze snadno odstranit veškeré nečistoty a špínu.

Gumové Koberce BMW 2 COUPE (F22) dodává interiéru vozu elegantní a stylový vzhled , díky čemuž je vůz ještě atraktivnější. Gumové Koberce navíc chrání originální podlahovou rohož vozu a zvyšuje její životnost.

Tato Gumové Koberce je vyrobena v souladu s normami kvality BMW, takže si můžete být jisti, že bude spolehlivě fungovat v dlouhodobý. Gumové Koberce BMW 2 COUPE (F22) je tedy ideální volbou pro ty, kteří chtějí chránit a personalizovat interiér svého vozu.

Pokud chcete vyrobit i interiér BMW 2 COUPE (F22) pohodlnější a estetičtější, vyberte si pryžové koberce číslo položky 22977 a užijte si extra ochranu a styl, který toto vysoce kvalitní autodoplňky poskytuje.
Údaje
EAN číslo:
22977
doplňky